Meyveler:
Ananas, Elma, Muz, Armut, Böğürtlen, Hurma, Ahududu, Üzüm, Kivi, Portakal, Erik, Kuru üzüm.
Sebzeler:
Enginar, Karnabahar, Fasülye,Bezelye,Patates, Lahana, Mercimek, Mısır, Marul, Lahana turşusu, Soya fasülyesi, Domates.
Tahıllar ve Unlu gıdalar:
Yulaf, Mısır, Pirinç, Çavdar, Buğday, Ekmek, Kraker, Çavdar,
ekmeği, Spagetti.
Archives
-
▼
2009
(121)
-
▼
Haziran
(18)
- GUT HASTALIĞI
- DERMATOMİYOZİT
- POLİMİYOZİT
- Basedow Graves hastalığı
- TİROTOKSİKOZ
- HİPOTİROİDİ
- CUSHİNG SENDROMU
- AKROMEGALİ VE GİGANTİZM
- Akantozis Nigrikans
- LİFTEN ZENGİN BESİNLER
- MİDE FITIĞI (HİATUS HERNİSİ)
- Reflü (GastroÖzofagial Reflü Hastalığı)
- AKALAZYA
- DİSFAJİ VE ODİNOFAJİ
- Tilt testi (Eğik masa testi):
- MALLORY WEİSS SENDROMU
- ŞOK
- Azotemi
-
▼
Haziran
(18)
LİFTEN ZENGİN BESİNLER
6 Haziran 2009 Cumartesi
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder